61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Atatürk Alanının yeniden düzenlenmesi çerçevesinde yapılan Meydan Parkı 1. Etap ve 2. Etap Projelerinin ardından şimdi de 3. Etap Projesi hayata geçiriliyor. İskenderpaşa Otoparkının kapsadığı alanda yapılacak Meydan Parkı 3. Etap Projesinin ihalesi Yap- İşlet – Devret Modeliyle 12 Şubat 2019 tarihinde Saat 14:00’da yapılacağı kaydedildi. 

29 YILLIĞINA KİRALANACAK
Resmi Gazetede bugün yayınlanarak kamuoyuna duyurulan ihale şartlarına göre İskenderpaşa Otoparkının olduğu bölgede yarı otomatik katlı otopark yapılacağı ve 29 yıl süre ile Yap-İşlet-Devret modeline uygun olarak kiralanacağı kaydedildi. 

SEYİR TERASI VE BODRUM KATIN BİR KISMI İDAREYE KALACAK
İhale şartlarına göre,  3. Etap Yarı Otomatik Katlı Otoparkının 4. Bodrum, 3. Bodrum, 2. Bodrum ve 1. Bodrum katın 1399,55 metrekarelik kısmı yükleniciye, Zemin Kat (Seyir Terası) ve 1. Bodrumun 215 bin 37 metre karelik kısmı ise idareye kalacağı kaydedilirken ve her türlü kullanımının da idare tarafından yapılacağı belirtildi. 

AÇIK TEKLİF 10 BİN TL KİRA BAŞLANGIÇ
İhalenin açık teklif (artırma) usulü ile aylık 10 bin TL + KDV kira bedelinden artırım yapılarak yapılacağı ve en yüksek teklif edene ihale edileceği belirtildi.