Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, telekonferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdi. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İLBANK Genel Müdürü Yusuf Büyük’ün de hazır bulunduğu görüşmede, Trabzon’da yapımı devam eden Millet Bahçesi için önemli bir karar alındı. 
Toplantıda alınan kararda Millet Bahçesinin hemen yanında yer alan Orman Lojmanlarının da alana dahil edilmesine karar verildi. 


BÜYÜKŞEHİR’E 100 MİLYON LİRA KREDİ DESTEĞİ  
Tabakhane’de yapılması planlanan yaklaşık 13 milyon lira tutarındaki otoparkın TOKİ tarafından hayata geçirilmesine karar verilen toplantıda, Orman İşletme Müdürlüğüne ait lojmanların TOKİ’ye devredilmesi ve TOKİ’nin o alanı 2’nci etap olarak ‘Millet Bahçesi’ne katması noktasında mutabık kalındı. Bakan Kurum, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ’nin İLBANK üzerinden 100 milyon liraya yakın kredi alabileceğini de dile getirdi.

HER ZAMAN YANIMIZDA HİSSEDİYORUZ 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve ekibi ile birlikte yaptıkları telekonferans toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Sayın Bakanımızla çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kendisine Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız ve yapmak istediğimiz projelerle ilgili detaylı bilgi verdik. Sağ olsun bugüne kadar Trabzon’la ilgili çalışmalarda hiçbir zaman desteklerini esirgemedi. Sayın Bakanımız yaptığımız son toplantıda da Trabzon için güzel haberler verdi. Her zaman yanımızda olduğunu hissettiğimiz Sayın Bakanımıza gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Uzungöl'e 10 Milyon TL'lik destek!

Trabzon'un Pazarkapı Mahallesi, Kentsel Dönüşüme alınıyor...