Terör olaylarına tepki göstermek ve güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla terörle anılan bölgeleri bayraklarla donatan iş adamı Abdullah Özer, AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı oldu. Özer'in ilk işi Şırnak'ın Uludere ilçesinde MHP teşkilatının tabelasını yaptırıp asmak oldu.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Abdullah Özer, hendek terörü olayları sırasında bölgede görev yapan güvenlik güçlerine moral desteği vermek için Şırnak'a ziyaretlerde bulundu. Bu ziyaretleri esnasında tanıştığı ve yakın dostluk kurduğu Uludere Taşdelen Köyü Muhtarı korucu Fikret Kaya, MHP Uludere Kurucu İlçe Başkanlığı'na atandı. Uludere MHP İlçe binasını hızlı bir şekilde açmak isteyen Kaya, yakın dostu olan Özer'den ve Akın Yalçın'dan destek istedi. Kendisine iletilen talebe kayıtsız kalmayan Özer ve Yalçın, ilçe binasının kuruluşuna destek vererek Trabzon'da yaptırdıkları MHP Uludere İlçe Başkanlığı tabelasını parti binasına astı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Abdullah Özer, "Bugün benim için çok anlamlı bir gündür. Kato Dağı'na al bayrağımızı astım, terörle anılan bölgelerde güvenlik güçlerimizle mangal yaptım. Şimdi de Şırnak Uludere'de MHP İlçe Başkanlığının tabelasını da AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olarak asıyoruz" dedi.