Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar çalışmalarında hemşehrileriyle sohbet ve istişare ederek destek istedi. Günnar; "Seçim meydanları siyasi partilerin en önemli alanlarının başında gelir.Kendilerini projelerini anlatmak için adeta bir fırsat  dünyası gibidir. türk ifşa Bu alanı iyi kullanamayanlar kendilerini daha sonraki süreçlerde anlatmakta zorlanırlar. AK Parti’nin yapmış olduğu 13 seçimin on bir tanesinde üst düzey yöneticisi ve yetkilisi olarak Allah nasip etti bulundum. Seçmenlerimiz bu alanları iyi analiz eder. Bizim insanımız iyi gözlemcidir. Seçim hususunda tecrübelidirler. Recep Tayyip Erdoğan' da bu konularda hassas davranarak milletimizi her zaman işin odağına yerleştirmiştir. 


Şimdi hepimiz görüyoruz.  Bir bakalım, seçim mitinglerinde AK Parti haricinde ve Cumhur ittifakı dışında kimlerin söyledikleri insanımızı mutlu ediyor veya umutlandırıyor. Kaldırım taşlarını söküp Devlet’in polisine atan teröristlerin maşası Demirtaş mı? Yoksa kahraman Türk askerlerinin dağlarda mağaralarda bir fare gibi kıstırıp etkisiz hale getirdikleri hainlerin cenazelerine katılan, sabahtan ülkücü, öğlede militarist, akşama muhafazakar olan çarkçının CHP' sinin  Muharrem’i mi? Bir başkası Sivas' a hızlı tren projesinin yapımını uygun bulmayan ve daha bir çok projeleri durduracağını söyleyen SP'nin Temel’ine mi? Yıllardır fetöcülerin kriptosu gibi siyasete sızmış olan, parti parti dolaşan milletimizi eline yaktığı kına dan anlaşılacağı üzere yakacağının sinyalini veren ve bu  kınanın şifreli bir şekilde ağa babalarına gönderilmiş bir mesaj olduğunu anlatan İ

P' in Meral Ablasına mı? oy verir. İçinde eyleminde söylemlerinde ve seçim beyannamelerinde yıkmak, sökmek,  yasaklamak, kutuplaştırmak ve uzaklaştırmaktan başka ne var. Milletimizin sorunlarını çözmeye yönelik hiç bir şey duyan gören var mı? Yok. Biri: İkinci tura ben kalacağım, kalırsan seni desteklerim iyi olur, bende seni başkan yardımcısı yaparım sende biraz paşa apoleti sökersin der. Diğeri kaldırım taşları söker. Bir başkası da bu ülkenin kazanımlarını  yok eder şeklinde bu milletin gözünün içine baka baka pazarlıklar yaparak insanımızla alay ederek oy istiyorlar.

Bre gafiller, bu Millet  Çanakkale’de yedi düvele diz çöktürmedi mi? 15 Temmuz da hain fetö darbe girişiminde tankların önüne kendini atarak  püskürtmedi mi? Bu necip millet; Önce vatan diyerek öne atılan, ölünce şehit olup sonra da vatan sağolsun diyen kahraman bir millettir.  Size bu vatandan bir çivi bile söktürmez. Size de sizin gibi düşünenlere de sizleri uzaktan programlayan amirlerinize de bu topraklarda ekmek yok. Hala anlamadınız mı 12 seçimdir yoksunuz bu seçimde de milletimizin sağduyusu ve ferasetiyle aynı akıbeti yaşayacaksınız.16 yıldır girilmiş olan her seçimden milletimizden uyarı almışsınız. Aklımızın ucundan bile geçmezdi daha neler göreceğiz eylem,söylem ve dünya görüşü olarak asla bir biriyle uyuşmayacak sandığımız zihniyetler bir araya toplanmış dolar veya altın günü yaparcasına körler, sağırlar birbirini ağırlar anlayışı ile hareket ediyorlar. Hep bir ağızdan koro halinde Recep Tayyip Erdoğan ‘ı  ülkeyi yönetmekten nasıl uzaklaştırırız? planı  yapıyorlar. Bu millet varken gücünüz yetmez. Proje yok vizyon yok bu kafalarlamı ülke yönetimine talipsiniz?

Ülke yönetmek feraset, bilgi, liyakat ve ciddiyet ister. İletişim ve bilgi çağındayız herşey hızlı yayılıyor ve herşeye hızlı erişiliyor bu işler yalan dolanla iftira ve karalama kampanyaları ile yürümez. CHP' nin Cumhurbaşkanı adayının Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Man Adası uyduruk senaryosu yüzünden daha dün yalancılıktan tazminat ödedi. Bunlar tescilli iftiracılar. Bu zihniyetten geçmişte çok çektik. Siyasi geçmişimiz acı tecrübelerle dolu Merhum Adnan Menderes’i böylesi ağır iftiralarla astıran zihniyet bunlardı. Gördüğümüz şu 16 yıldır karnelerindeki kırık notlarını düzeltip gelmeleri için milletimizden uyarı alanların hala derslerine çalışmadıklarıdır. Elhamdulillah sağlam Millet güçlü devlet umutlu yarınlarımız var” dedi.