TELE1 TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu Demokrasi Arenası programına CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve İletişim Uzmanı Sedef Kabaş, katıldı. Programa Kabaş'ın söylediği sözler damga vurdu. 

Programda isim vermeden cumhurbaşkanlığı makamı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ifadeler kullanan Kabaş tepkilerin odağı oldu. 

SKANDAL SÖZLER

Sedef Kabaş şunları söyledi:

"Şuna inanıyorum ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan siyasi hayatına baksa, kendisine bu toplum, bu halk, bu ülke çok şans verdi. Yani çok iyi makamlara getirdi. Çok destek, oy verdi. Çok paye verdi. Üslup düşüklüğü, küfretmek ne demektir? Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz, o saray ahır olur demiş. Yani tam tersini ifade eder."

MİLLETVEKİLİ BALTA, 'AŞAĞILIK VE AHLAKSIZLIKTIR'

Bu sözler üzerine AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Kabataş'a sert çıkarak, ''Sözde gazeteci Sedef Kabaş’ın bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanlığı makamına sarfettiği çirkin sözler,aşağılık ve ahlaksızlıktır' dedi.

Sedef Kabaş'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan için çirkin sözler: Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz, o saray ahır olur