61SAAT HABER SERVİSİ - AK Parti Trabzon Milletvekili Ayse Sula Köseoğlu, dün Trabzon’da yapılan yatırımlarda incelemelerde bulunurken bu anları da sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.. Ancak Köseoğlu’nun paylaştığı fotoğraflardan birinde dikkat çeken ayrıntı gözlerden kaçmadı.
Dernekpazarı İlçesinde yapımı devam eden Kaymakamlık binası ve 25 konutluk Afet Konutları inşaatlarını yerinde inceleyen Köseoğlu, bu anları fotoğraflayarak “Durmak yol hizmete devam” sözleriyle paylaştı. 
İnşaat halinde ki binanın önünde yetkililerden bilgi alan Köseoğlu’nun arkasında çalışan bir işçinin her hangi bir şekilde güvenlik tedbiri almaması ise dikkat çekiyor.
İnşaat halinde ki binada iş güvenliği tedbiri almadan sıva yapan işçinin önünde fotoğraf çekilen Köseoğlu’nun bu durumun farkında olmadığı da gözleniyor.
Hatırlanacağı üzere sadece Türkiye’de inşaat halinde ki binalarda iş güvenliği alınmadan yapılan inşaatlarda çok sayıda yaralamalı veya ölümlü kaza meydana gelirken bu durum  yapılan haberlerle dile getirilmesine rağmen hala üzerinde çok fazla durulmaması dikkat çekici.