Dünyadaki bütün ülkeleri etkisi altına alan ve ülkemizde de etkili olan koronavirüsü dolayısıyla, 31 Mart 2020 tarihinde telekonferans yoluyla yapılan toplantıya katılan Milletvekili Dr. Adnan Günnar AK Parti Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu üyelerine seslendi. 

Koronavirüs (Covid-19)  salgın hastalığı hakkında açıklamalarda bulunan ve alınan tedbirler hakkında bilgiler veren Dr. Adnan Günnar,  “Akçaabat İlçe Başkanlığı olarak bu salgın hastalık riskine karşı ilk kez sizlerle telekonferans yöntemiyle toplantı yapıyoruz. Alınan tedbirler kapsamında gösterdiğiniz duyarlılık için, bu başarılı toplantı organizasyonu düzenlemeniz ve böylesine zorlu bir süreçte çalışmalarınıza ara vermeden devam ettiğiniz için sizleri gönülden tebrik ediyorum.” dedi.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı doğrultusunda insan sağlığının her şeyin üzerinde olduğunu vurgulayan Günnar, sağlıkla ilgili Hükümetimizin, Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulu Üyelerinin aldığı tedbirlere uymanın önemini özellikle vurguladı. Ayrıca bu zor günlerin atlatılmasında alınan ekonomik ve sosyal tedbirler hakkında da bilgiler veren Günnar, Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Hükümetimizce alınan tedbirlerin seferberlik anlayışı içerisinde büyük bir kararlılık ve ciddiyetle uygulandığını belirterek; alınan bu tedbirler sayesinde olumlu neticelerin alınmaya başladığını ifade etti.

Devam eden süreç içerisinde alınan tedbirlerin aynı kararlılık ve ciddiyetle uygulanması halinde tüm teşkilatlarımızla birlikte uyum içerisinde el ele, gönül gönüle Devletimiz ve Milletimizle birlikte bu sıkıntıların üstesinden geleceğimize inancının tam olduğunu belirten Günnar, “Özellikle 65 yaş üzeri ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızı, bir an bile yalnız kaldıklarını düşündürmeyecek sıklıkla ve düzenli olarak arayan ve yardım çalışması başlatan AK kadrolar her türlü övgüyü hak etmektedir.” dedi.

Tarih boyunca büyük badireleri birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla atlatan necip milletimizin bu sıkıntıları da aşacağına olan inancının tam olduğunu vurgulayan Günnar, Akçaabat İlçe Teşkilatı, Başkan ve Üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.