61SAAT HABER SERVİSİ - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’da 33 işçinin mahkeme kararıyla geri döndüğünü açıkladı... 
Bugün Ortahisar Belediye Meclisinde, 2017 Faaliyet Raporunun sunumu sonrası konuşan Başkan Genç, burada meclis üyelerinin de sorularına yanıt verdi. 
Başkan Ahmet Metin Genç, mahkeme kararıyla geri dönen kadrolu işçi sayısının 9, memur sayısının ise 24 olduğunu açıkladı. 
Başkan Genç, “33 arkadaşımız mahkeme kararıyla geri döndü. Mahkeme kararıyla dönmüş olmalarından ötürü, kesinlikle ön yargıda bulunmaksızın, daha önceki çalıştıkları yerlerde yaptıkları işlerde mütenasip olarak müdürlüklerinde başladılar. 
Bugün itibariyle mahkeme kararıyla dönen arkadaşlarımızın hiç bir mali işlerdeki tazminat ücret farkı vs.. hiç bir hakkına halel gelmeden 135 bin 228.15 kuruş bedel bu kardeşlerimizin yasal hakkı olarak kendilerine ödenmiştir. 
Şuanda bu nevi dönen bir personelimizin, işçimizin, memurumuzun belediyemizden her hangi bir hak ve alacağı bulunmamaktadır. Kendilerine ödenmiştir” dedi.