Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Expo Antalya Şehircilik Fuarı'nın şehircilik alanında dünyada yaşanan teknolojik ve bilimsel gelişmelerin takip edilebilmesi adına çok önemli bir platform olduğunu söyledi. 

Başkan Genç, "Bu yıl 8.'si düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı bizim hem kendi projelerimizin hem de diğer belediyelerin projelerinin sergilendiği bir uluslararası bir platform. Türkiye'de ve dünyada neler yapılıyor, ne tür gelişmeler oluyor, bütün bunları tanıma ve görme fırsatı doğuruyor. Bu anlamda sadece Türkiye'de değil, dünyada belediyecilik alanında yaşanan yeniliklere şahit oluyoruz. Bu da bize eksiklerimizi görme ve bunları tamamlama açısından bir fırsat doğuruyor. Biz Ortahisar Belediyesi olarak belediyecilik alanında yaşanan teknolojik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve bunları uyguluyoruz. Artık günümüz belediyeciliği bilgi ve teknolojik imkanların çok hakim olduğu bir konuma geldi. Eğer bu alanda yaşanan gelişmeleri çok yakından takip etmezseniz her anlamda belediyecilikte geri kalıyorsunuz. Bu da belediyeler arasında hizmet ve projelerin üretilmesi konusunda seviye bakımından çok çeşitli farklar doğuruyor." sözlerine yer verdi.  

Ortahisar Belediyesi'nin projelerinin ziyaretçiler tarafından dikkatlice incelendiğini belirten Başkan Genç, "Pazarkapı'da yaptığımız modern hizmet binasını, Tünel Akvaryum Projesi'ni, Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'ni ve geçen yıl hizmete açtığımız Tarih Müzesi ile Ekopark'ımızı sergiliyoruz. Özellikle Ekopark ile Tünel Akvaryum Projesi'nin çok beğenildiğine şahit olduk. Tünel Akvaryum ile yakından ilgilendiler. Bize, projenin mahiyeti ve durumu ile ilgili sorular sordular." diye konuştu. 

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar'ın standını ziyaret eden Antalya Valisi Münir Karaloğlu'na Trabzonspor forması hediye etti.