61SAAT HABER MERKEZİ-Trabzon protokolü 2015’i karakolda karşıladı. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Davut Çakır ile birlikte yeni yıla Çarşı Polis Merkez’inde girdiler. 

Trabzon protokolü ilk olarak Trabzon Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı, Trabzon Ortahisar İtfaiyesini ziyaret ederek asker ve itfaiye erlerinin yeni yılını kutladılar.

Satler 00.00’a yaklaştığında ise Trabzon Valisi Abdil Celil Öz beraberindekilerle Çarşı Polis Merkez Amirliği’ndeki emniyet güçlerini ziyaret ettiler. Buradaki polislerin tek tek yeni yılını kutlayan Vali Öz, ‘Hepinizin yeni yılını kutlarım. Ailenizle birlikte bu saatte görev yapan tüm çalışanlarımızın yeni yılının mutlu huzurlu sağlıklı geçmesini dilerim. Siz polislerimiz Trabzon’un güvenliği için gece gündüz çalışıyorzunuz. Dileriz Trabzonumuzda da, trafiğin az olduğu, kazaların az olduğu, asayiş olaylarının hiç olmadığı, huzurun bolca olduğu bir yıl geçiririz. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz’ ifadelerini kullandı.

Trabzon Valisi Öz Çarşı Polis Merkezi’nde Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır ve genç polis memurları  ile yeni yıl pastasını kesti. 
Vali öz son olarak Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek yeni yılın ilk bebeğine altın kart taktı.