61SAAT HABER SERVİSİ -  Trabzon’un Kahramanmaraş Caddesinde bugün öğleden sonra 2 grup arasında meydana gelen silahlı, satırlı kavgada 3 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.  

Edinilen bilgiye göre olay Ortahisar İlçesi Kahramanmaraş Caddesinde Sanat Sokağı aralığında saat 15:10 sıralarında meydana geldi. Burada görgü tanıklarının anlatımına göre 2 grup arasında önce tartışma başladı.  Tartışma ise iddialara göre bir Güzellik Merkezine ait Lazer Epilasyon  tanıtım broşürlerini yoldan geçenlere vermek istemesiyle başladığı kaydedildi.  Yine bölgede bulunan başka bir grup bu kişilere, “İnsanlar, rahatsız oluyor.” diyerek sözlü şekilde uyardı.

İddialara göre uyarıyı dikkate almayan gençler, grupla önce sözlü olarak tartıştı.  Ardından iki grup arasında sözlü olarak başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada silah ve döner bıçakları da kullanılırken, 2 kişi silahla, bir kişi de döner bıçağı ile yaralandı. Döner bıçağının bölgede ki bir iş yerinde zorla alındığı alındığı da gelen iddialar arasında. 

Vatandaşların ihbarı ile bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis çevreyi güvenlik çemberine alırken Kahramanmaraş Caddesini araç trafiğine kapattı. Yaralı şahıslar, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alırken, polis bölgede ki güvenlik ve MOBESE kameralarını da inceleme altına aldı.

Olayda yaralanan 2 kadın ve bir erkeğin Fatih Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirilirken bir kişinin olaydan etkilenerek sara nöbeti geçirdiği kaydedildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.