Femin & Art Kadın Sanatçılar Derneği Genel Başkanı Şükran Üst, Trabzon Sanat Evi’nin resmi yazışmalar ve bütçesi ile ilgili konuların yürütülmesi için sanat evi yönetim kurulunu oluşturan on derneğin başkanları ve yönetim kurullarından birer kişi ile temsil ettiği sanat evi derneğini kurduk. Sanat Evi Derneğin başkanlığı sıfatıyla sanat evi yönetiminin sekreteryasını yapan Sayın Adnan Taç arkadaşımıza da her dönem dönemsel başkanlarla birlikte emeğini ve zamanını verdiği için teşekkür ederim.
Yoğun bir sanat faaliyetleri ve 4. Sanat günleri ardında bir nevi tatile giren yönetim kurulu yeni dönemin ilk toplantısıyla yeniden yoğun sanatsal faaliyetlere e sahipliği yamaya başlamıştır.


On sanat derneğinin birlikte yürüttüğü Trabzon Sanat Evi’nin Trabzon sanatına, sanatçısına hizmet verdiğini Trabzon Sanat Evi’nin işleyişinde on derneğin eşit olarak dönemsel başkanlıklarla yürütülmesi kararı gereğince benden önce Trabzon Sanat Evi yönetim başkanlığını yürüten Adnan Taç,Kenen Atalay,TunçTuran,İsmail Fandaklı,Adnan Akyüz,M.Reşat Sümerkan,Fethi Yılmaz,İbrahim Sağlam ve Hasan Fehmi Hızal’a teşekkür ederim.Bu dönem Femin & Art Kadın Sanatçılar Derneği Genel Başkanı olarak Trabzon Sanat Evi yönetim başkanlığını arkadaşlarımla birlikte yürütmekten ,Trabzon sanatına katkı yapmaktan onur duyacağım.dedi.