Trabzon Soförler Odası başkan adayı  Ömer Hakan Usta Trabzon Şoförler Odası’na başkan adayı olduğunu açıkladı.
     
Trabzon Şoförler, Otomobilciler, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası’nın 2018 yılının ilk aylarında yapılacak olan Genel Kurulunda başkanlık için adaylığımı açıklıyorum…
    Trabzon Şoförler Odası’nda 12 yıl boyunca Genel Sekreterlik görevini ifa ettim. Yapmış olduğum bu süre zarfında tüm şoför esnafına eşit ve hak ettiği değeri vererek hizmet etmeye çalıştım. Fakat gelişen bazı olaylar sebebi ile görevimi daha devam ettiremeyeceğimi anladığımdan dolayı istifa ettim. Bu süreçten sonra gerek camiamızdan ve gerekse şehrimizin önde gelen isimleriyle istişareler yaparak yol haritasını belirleme noktasında fikir alış verişinde bulundum. Yapmış olduğum görüşmeler neticesinde Şoförler Odamızın artık bir değişime gitmesi gerektiği şoför esnafımız tarafından dile getirilmiş olup, bu duygu ve düşüncelerin bizimde karar alma noktasında çok büyük etkisi olmuştur. 

Bu düşünceler çerçevesinde; çıkmış olduğumuz bu yolda, Şoför esnafımız için profesyonel bir çalışmayla hareket ederek, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. Şoför esnafımızı kesinlikle hak ettiği düzeye ulaştırarak, Türkiye’de parmak ile gösterilecek bir Şoförler Odası yapacağız.

Bu kapsamda; Önümüzdeki günlerde tüm camiayı kapsayacak ekibimizle birlikte, geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyip, şoför esnafımızın çoktan hak ettiği fakat yapılmayan projelerimizi açıklayacağız.

Şoför esnafımızın daha saygın, güvenilir hale gelmesi ve hak ettiği değeri kazanması için Trabzon Şoförler, Otomobilciler, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası başkanlığı için adaylığımı açıklıyor, herkese saygılarımı sunuyorum.