TTB Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk ve Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan’ın daveti ile gerçekleşen iftar yemeğine; Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Emin Aşıkkutlu, TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Arsin OSB Başkanı Erkut Çelebi, Borsa Meclis Üyeleri, borsa üyeleri, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Yemekten önce konuşan Eyüp Ergan; "Borsamızın her Ramazan düzenlediği geleneksel iftar yemeğine hoşgeldiniz. Bu yemeğin borsamızın kuruluş günü öncesi denk gelmesi bizim için çok ayrı bir mutluluktur" dedi.

93 yıldır borsanın fındık başta olmak üzere bu alana giren konularda başarılı çalışmalar yapmasını dile getiren Ergan; "fındık başta olmak üzere bu alana giren çalışmalarda hep öncü olduk" diye konuştu. 

Fındıkta kaliteyi arttırmak için uygulanan projelerden bahseden Ergan; "yaşlı bahçelerin sökülüp yeniden ve farklı sistemlerle dikilerek verim ile kaliteyi arttırmaya yönelik bu projemiz bugün sektörde bir çok kurum ve kuruluşlar tarafından da örnek alınmıştır ve alınmaya da devam etmektedir. Bunların olumlu sonuçlarını önümüzde ki yıllarda hep birlikte göreceğimize olan inancımı tekrarlayarak hayırlı iftarlar ve şimdiden iyi bayramlar diliyorum" şeklinde konuştu.