61SAAT.COM HABER MERKEZİ / Trabzon’un en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim günü geldi çattı. 5 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek olan 4 bine yakın üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimlerde mevcut başkan Suat Hacısalihoğlu’na karşı Ekrem Çapkınoğlu, Erkut Çelebi ve Temel Kofoğlu isimlerinin yarışacağı gelen son bilgiler arasında. 

31 gruptan 71 kişinin meclise gireceği öngörülen  TTSO’da  bazı gruplar 2 bazı gruplar ise 3 isim ile meclise girecek.  71  kişiden oluşacak olan meclise  

Eğitim Kurumları ve Kırtasiye, Sigortacılar, Gıda toptancıları,  İnşaat, Otomotiv,  Eczacılar Sağlık ve Temizlik Ürünleri, Tesisat Emlak Konut Yapı Kooperatifi, Yolcu Taşıma Seyahat Acenteleri, 
Akaryakıt Yakacak Kömür olmak üzere 9 grup 3’er kişi ile diğer 22 grup ise 2’şer kişi ile girecek. Meclise girecek kişi sayısın arttırmak için bazı çalışmalar olduğu gelen bilgiler arasında. 

Şimdi isterseniz TTSO Meclisine girmek için yarışan isimlerin hangi grupta kimlerle beraber çalıştığını bize gelen son bilgilere göre sizlere aktaralım. 

Edinilen son bilgilere göre TTSO’daki 31 gruptan;

1.    Tarım, Ormancılık, Hayvancılık Kalkınma Grubu:  İlker Yıldırım TEK LİSTE. 

2.    Maden, Beton Çimento Grubu: Bu grupta iki ayrı ekip çalışma halinde. Bunlardan biri Adnan Topsakal ve Fatih Yılmaz ikilisi. Karşı tarafta ise Erkut Çelebi, Fatih Mengüç ile Coşkun Şahin isimleri yer alıyor

3.    İmalat, Demir, Maden Toptancılığı Grubu: Salim Önal ve ekibi TEK LİSTE.  



4.    Tekstil, Ayakkabı Der Grubu: Halil İbrahim Nalbant ile birlikte Halil Yaroğlu TEK LİSTE. 

5.    Konfeksiyon Grubu: Tolga Avcı ile birlikte Davut Bozkurt TEK LİSTE. 

6.    İnşaat Malzemeleri ve Hırdavat Grubu : Mehmet Çelik’i başını çektiği bir grup karşısında Sebahattin Alemdar ile Muzaffer Erkuloğlu’nun ekibi -ayrıca Ertan Seratakar’ın ekibinin listeleri yarışacak. Bu grupta 3 ayrı listenin yarışacağı öğrenildi.  

7.    Mobilya Halı Aksesuar Grubu: Alper Bektaş TEK LİSTE

8.    Elektrik Hattı Su Kanal Yapımı Grubu: Suat Hacısalihoğlu ve ekibine karşı Cemil Yılmaz ve ekibi yarışacak. 

9.    Plastik Alüminyum PVC Grubu: Erkut Çelebi ve Fatih Değer’in ekibine karşı Ali Birinci ile birlikte Mehmet Öztürk’ün listeleri yarışacak.  

10.    Süt ve Süt Ürünleri Grubu: Cesur Gerigelmez ile birlikte  Hüseyin Tüysüz’ün ekibine karşı Emin Uludüz ve Nevzat Özer’in ekibinin  listeleri yarışacak.

11.    Gıda Toptan Perakende Grubu: Mehmet Tayfun Ataman, Nevzat Özer ve Davut Gerigelmez’in birlikte girdiği grupta karşılarında Selami Ayyıldız, Abdulkerim Bıyıklı ve Olgun Ayvaz’ın oluşturduğu liste yarışacak. 

12.    Nakliyat Kargo Renta Car Otopark Grubu: Kadem Çakıroğlu ile birlikte Bahattin Çelik TEK LİSTE. 

13.    Eğitim Kurumları Kırtasiye Grubu: Emanullah Tüfekçioğlu’nun ekibine karşı Alper Bekar ile birlikte Aydın Özkurt’un ekibi yarışacak.  

14.    Otomotiv Nakliyat Grubu: Temel Kofoğlu, Abdullah Özer ve  Gökmen Yılmaz’ın ekibi  ile Ali Uzunalioğlu’nun ekibi  yarışacak

15.    Kuyumcu Saat Oyuncak Gözlük Grubu: Coşkun Kahraman’ın ekibi ile Ali Yazıcı, Hüseyin Ekşi ve Cevat Kara’nın yer aldığı ekip yarışacak. 

16.    Dayanıklı Tüketim Malları Grubu : İsmail Gençcelep’in ekibine karşı Ahmet Çebi’nin ekibi yarışacak. 

17.    Bilgisayar Yazılım Telefon Grubu: Ahmet Sarı ile Ahmet Uzun karşılarında  Ahmet Kazaz ile birlikte Zeki Solak yarışacak.  

18.    Medical Grubu: Onur Sağır ve ekibi TEK LİSTE

19.    Ecza Sağlık ve Temizlik Ürünleri Grubu: Nezih Onur ile birlikte Mehmet Üçüncüoğlu ekibi  karşısında Şadan Demir ile Kemal Akgün’ün ekibi yarışacak. 

20.    Kitap Matbaa Gazete Reklam Grubu: Erkut Çelebi ile birlikte Dursun Ali Sakarya’nın ekibine karşı  Melahat Bahadır ile birlikte Murat İskender’in ekibi yarışacak.

21.    Müteahhitler Grubu: İbrahim Bayburt, Aytaç Aydoğan ve Dündar Ayyıldız’ın ekibinin bir taraf olduğu grup, Ekrem Çapkınoğlu,  Samet Canbakkal ve  Sami Karaman ekibinin listesi ile yarışacak. 

22.    Hafriyat Yol Köprü Tünel İnşaatı Grubu:  Aytaç Aydoğan’ın Ömer Sali ile birlikte seçime gireceği grupta karşı tarafta ise  Hasan Taşkara ve Davut Bülbüloğlu’nun ekibi yer alıyor.

23.    Tesisat, Emlak Konuk Yapı Kooperatifi Grubu: Şadan Eren, Suat Hacısalihoğlu ve Şaban Bülbül’e karşı Ali Miroğlu, Halit Gürdamur, ve Hasan Özdoğan’ın ekibi yarışacak.  

24.    Yolcu Taşıma Seyahat Acenteleri Grubu: Rüştü Çakır ile birlikte Aydın Kanber TEK LİSTE . 

25.    Otel, Yurt Pansiyon, Menajer, Tercüman Grubu: Fatih Sözen, Mustafa Dündar  ve Cemal Akçay ekibinin karşısında Hamit İnan, Özcan İlarslan ve  Murat İskender’in birlikte olduğu  ekip yarışacak. 

26.    Sigortacılar Grubu: Hülya Ulusoy ve Güven Küçükosman’nın ekibine karşı  İbrahim Sertel ve ekibi yarışacak. 

27.    Mimarlık ve  Mühendislik Yapı Denetim : Selahattin Bektaş ve Ali Haydar Gedikli’ye karşı  Saim Adanur ve ekibi yarışacak. 

28.    Danışmanlık Firmaları Bankalar Grubu: Ali Avcı ile birlikte çalışan Veysel Zekai Bak’a karşı Erkut Çelebi, Alaatin Aydın ve Muzaffer Yıldız’ın birlikte olduğu ekip yarışacak.

29.    Restoran Lokantalar Grubu: Yahya Mazlum ile birlikte çalışan Mustafa Kalaycı’ya karşı Ahmet Usta ve Cemil Usta’nın  listeleri yarışacak. 

30.    Fındık Çay Yaş Çay Sebze Meyve Grubu: Sabit Sabır’ın yeniden aday olmayacağı öğrenilen bu grupta Cemil Yılmaz’ın ekibine karşı Ayhan Mazlum ile birlikte Ercan Şılbır yarışacak.

31.    Akaryakıt Yakacak Kömür: Ali Haydar Baş ile birlikte çalışan Cezmi Selvi’ye karşı İsmet Mısır ve birlikte çalıştığı Sadık Atmaca’nın listeleri yarışacak.  

5 Nisan 2018  Perşembe Günü Sabah Saat 09.00’da başlayıp 17.00’da sona erecek olan TTSO Meclis üyeliği Seçimlerini 61saat.com’dan canlı yayında izleyebilirsiniz.