Toyota Plaza Seçil, öncüsü olduğu devrim niteliğindeki hibrit teknolojisini yakından tanıtmak için 6-7 Aralık tarihlerinde “Toyota Hybrid Test Sürüş Günleri” düzenleyecek. Hibrit teknolojisini yakından tanımak, bilgiler almak ve test etmek için Trabzon Toyota Plaza Seçil’e gelenler, B segmentinin ilk hibrit Otomobili Yaris Hybrid’i kullanma şansını da elde edecekler.

Sessizliği ve sürüş keyfi ile dikkatleri üzerinde toplayan Yaris Hybrid, ekonomik ve çevreci özellikleriyle tam bir şehir otomobili. Sürüş esnasında sürücüsüne ve yolcularına çok farklı bir yolculuk deneyimi yaşatan hibrit teknolojisi, otomobil kullanmayı gerçek bir keyfe dönüştürüyor. Toyota’nın hibrit teknolojisiyle tanışmak ve Yaris Hybrid’i test etmek üzere 6 Aralık Cumartesi ve 7 Aralık Pazar günlerinde Toyota Plaza Seçil’e gelenler arasından “En güzel hibrit sloganını” yazan 7 kişi de iPhone 6 kazanma şansını elde edecek.

Dünya çapında 7 milyon adedi geçen hibrit araç satışı ile lider marka konumunu devam ettiren Toyota, hibrit otomobillerin sağladığı benzersiz sürüş keyfinin yanı sıra, batarya kiralama maliyetleri olmayan, şarj istasyonu ve benzeri alt yapı gereksinimi duymadan “hibrit teknolojisini” orta ve uzun vadede en ekonomik ve ekolojik çözüm olarak görüyor.

YARİS HYBRİD İLE BENZERSİZ SÜRÜŞ KEYFİ

Toyota Plaza Seçil Genel Müdürü Hasan Kamil Hayali, “Yaris Hybrid, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bütçesinin çoğunu araç yakıtına veren otomobil kullanıcılarının imdadına yetişiyor. Yoğun trafikte ya da sabit hızda giderken tamamen elektrik motorunu kullanarak aracın yakıt tüketimini sıfırlayan Yaris Hybrid, yeni tasarımıyla da göz dolduruyor. Ön ızgara, yenilenen ön alt ızgara, daha da güçlü bir görünüm veren yeni arka tampon ve gündüz yanan LED farları ile daha atak ve cesur bir duruşa sahip olan Yeni Yaris Hybrid, kabin içinde kullanılan kaliteli yumuşak malzemeleri, modern, sofistike görünüm sağlayan krom materyalleri ve sürücü odaklı işlevsel kokpiti ile de dikkat çekiyor. Yaris Hybrid’in, bu özellikleriyle, hem aracının dizaynına, hem de yakıt tüketimine dikkat eden bölge insanımızın ilgisini çekeceğini düşünüyorum.” dedi

Geniş iç mekanı ve eğlenceli multimedya çözümleri ile gençlerin gönlünü fetheden Yaris Hybrid, 1.5 Hybrid motoru düşük CO2 emisyon oranı ile daha da çevreci ve 3.6 lt/100km birleşik yakıt tüketimi ile de çok daha ekonomik sürüşe olanak tanıyor.

Toyota’nın hibrit teknolojisini ve Yeni Yaris Hybrid’i tanımak, bu üstün çevreci teknolojiye sahip otomobil ile ilgili bilgiler almak ve test etmek için 6-7 Aralık tarihlerinde Trabzon Toyota Plaza Seçil’e uğramanız yeterli olacak.