61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarkapı Mahallesinin sahil kısmının yeniden düzenlenmesi noktasında yapılan çalışmaları 61saat.com olarak sizler için görüntüledik. 

Sahil kısmında, yapılan yeni cami, akıllı döner kavşak ve cep otogarları için çalışmalar son sürat devam ederken son olarak Reşadiye Kavşağına bağlanan yol bitirilerek vatandaşların kullanımına açıldı. 
Şimdi aynı bölgenen hem kuzeyinde, hem de güneyinde cep otogarlarının yapımına başlanıyor. 
Belediye Yetkililerinden edinilen bilgiye göre Pazarkapı Mahallesi Sahil Mevkiinde, sahil yolunun her iki yakasına cep otogarları yapılacak. Belediye yetkilileri,  cep otogarları için alanın Karayollarından devralınması ve proje çalışmalarının sürdüğünü bildirirken, “Artvin istikametine seyir edecek araçlar için Sahil Yolu’nun güney kısmında, Samsun istikametine seyir edecek araçlar için ise kuzey kısmında cep otogarı düzenlenmesi planlanmaktadır” ifadelerini kullandı. 
Pazarkapı Kavşağının Karayolları tarafından akıllı döner kavşak olarak yeniden düzenlendiğine dikkat çeken Belediye Yetkilileri, “Yapım çalışmalarına devam edilmekte olup proje kapsamında kavşağı sahil yoluna bağlayan yolun inşaatı da gerçekleştirilmektedir” ifadelerini kullandı. 
Pazarkapı Kavşağına gelen devlet sahil yolunun yeniden düzenleneceği bu kapsamda kavşağın çıkışından itibaren olan yolun kuzeye yani eski balık halinin olduğu alana alınacağı ifade edildi.