İftar programına TS Grup Ortaklarından Cemil Öztürk. Mehmet Bayraktar, Buğra Bayraktar ve Furkan Öztürk, TS Grup Genel Müdürü Ziya Koç ve TS Gold ailesi katıldı. 

Turizm yatırımlarına her yıl bir yenisini ekleyen TS Gold Tur, TS Gold Otel, TS Park Otel’in yanına bir de Trabzon’da turizmin çekim merkezi olan Uzungöl’de yeni hizmete açtıkları TS Nehir Suit Otel yatırımını eklediler. 

TS Grup Genel Müdürü Ziya Koç Trabzon’un turizm yatırımlarında her yıl bir önceki yıla oranla kendini geliştirip kapasitesini arttırdığını belirterek ‘Trabzon’un gelişip kalkınabilmesi için turizm olmazsa olmazıdır. Bunun için biz turizm yatırımcıları, devletimizin ve yerel yöneticilerimizin de bizlere vereceği katkılarla güçlerle bölgemize gelen turistlere en iyiyi en güzel sunmak zorundayız. TS Gold olarak bunu başardığımıza inanıyorum. Çünkü çok deneyimli ve sağlam bir ekibimiz var. Dilerim tüm yatırımlar aynı şekilde olur ve Trabzon kısa zamanda turizmden alması gereken gerçek payı alır’ ifadelerini kullandı.