Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık ve yöneticileri Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Süleyman Baykal'ı ziyaret etti.

Dönem dönem gerçekleştirilen ziyaretlerle kurum ve kuruluşlarla yakın diyaloglar kuran ve Üniversite başta olmak üzere, Liselerde, Ortaokullara sağlam yapıları ile eğitimin önemini ortaya koyarak çalışmalarını sürdüren Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığı ziyaretlerine KTÜ Rektörü Süleyman Baykal'ı ziyaret ederek devam etti 

Karadeniz Teknik Üniversitesinin Trabzon için önemine değinen Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık "Türkiye'nin her yerinden KTÜ'ye eğitim görmeye gelen üniversiteli kardeşlerimizi aile sıcaklığı ile kucaklayıp, milli ve manevi sorumluluklarını diri tutarak yardımcı olmaya özen gösteriyoruz. Anne ve babalarının bizlere emanet etikleri kardeşlerimizin dertleriyle hemhal olmak ve eğitim hayatlarını başarıyla tamamlamalarına katkı sunmak bizlerin görevidir. Diri teşkilat yapılarımızla vatanını, milletini seven gençler yetiştirerek, Üniversitede ki çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz." dedi.