Köseoğlu, yapacakları yatırımlarla Trabzon'u uçuracaklarını söyledi.

Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde coşkulu bir şekilde karşılanan ve büyük ilgi gören Köseoğlu, Sürmene'de Çarşı esnafını ziyaret etti. Sürmene’deki çay fabrikalarında çalışan işçilerin sorunlarını da dinleyen Köseoğlu, daha sonra Belediye ve kaymakamlık ziyaretlerinin ardından bazı evlerde bayanlarla sohbet etti.

Köseoğlu, esnaflara hitaben yaptığı konuşmada, Sürmene’nin bütün sorunlarını çözmek için çalışacaklarını belirterek, "Trabzon’un ve Sürmene’nin ne meselesi varsa bunları çözmek için buradayız. Trabzon'a bugüne kadar sayısız yatırım getirdik, hala da yeni projelerimiz ve yatırım planlarımız var. Trabzon’u sadece Giresun ve Rize sınırının arasındaki bir il değil, bu bölgedeki kendi konumunu iyi paylaşabilecek, ulaşım, sağlık, eğitim, turizm ve istihdam projeleriyle birlikte, Trabzon'u 2050 yılına kadar planlayan bir anlayışı hep birlikte ortaya koyacağız. 13 yıldır yaptıklarımız, bunun alt yapısıdır. İnşallah Sürmenemizi, Trabzon'unumuzu yapacağımız hizmetlerle uçuracağız. Hep birlikte sizlerin desteğiyle bunları başaracağız." dedi.

Mahalle ve yayla yollarının iyileştirilmesi ve özellikle yaylalardaki elektrik sorununun çözülmesi noktasında gereken çalışmaları yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirten Köseoğlu, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Karayolları ve ilçe belediyelerinin katkıları ile sorun olan yolları yapacağız. Niyetimiz bunları en kısa sürede tamamlamak. Bu sorunların hepsini çözmekle mükellefiz. Seçimden önce ne söz vermişsek yerine getireceğiz." diye konuştu.

Halka hizmet etme adına, ilk günkü aşkla yola çıkmış bir ekip olduklarını vurgulayan Köseoğlu, ülkenin çok koalisyonlar yaşadığını, o dönemlerde yaşanan sıkıntıları da hatırlattı.

Şu anda engellisine, yaşlısına, yoksuluna sahip çıkmış bir devletin, işçisine, memuruna, taşeronuna daha fazla destek olmaya çalışan hükümet olduğunu, eczane ve hastane kuyruğunda bekleyen vatandaşların bugün karadan, havadan, denizden ambulanslarla özel hastanelerde tedavi imkanı bulabildiğini ifade eden Köseoğlu, bunları yapanın AK Parti olduğunun hatırlanması gerektiğini belirtti.