Vatandaşların sevgi seli ile karşılanan Köseoğlu, “13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Trabzon’a yapılan yatırım 13,5 kat trilyon. Bu hiçbir ile nasip olmamış büyük bir yatırım. Vakfıkebir bu yatırımlardan en fazla pay alan bir ilçemizdir almaya da devam edecektir.” dedi.
Vakfıkebir’de halk pazarını ziyaret eden ve pazarcı esnafıyla karşılıklı, son derece samimi diyaloglar kuran Köseoğlu, büyük ilgi ile karşılaştı.
Vakfıkebir’in son 5 yılda 200 trilyonun üzerinde yatırım aldığını belirten Köseoğlu, “13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Trabzon’a yapılan yatırım 13,5 kat trilyon. Bu hiçbir ile nasip olmamış büyük bir yatırım. Vakfıkebir bu yatırımlardan en fazla pay alan bir ilçemizdir. Vakfıkebir yatırımlarda en önde olan ilçe konumunda. Bugün 20 trilyonluk bir bölge hastanesi, 500 kişilik öğrenci yurtları, Kemaliye ilkokulu yeni binası, Anadolu Lisesi Kapalı spor salonu ve yine aynı salonun altına konferans salonu, Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi otel, pansiyon ve okul binası, Tarım ilçe müdürlüğü binası, Gençlik Merkezi Binası, Organize Sanayi bölgesinin kamulaştırılması gibi birçok yatırım var. Vakfıkebir’i sel felaketlerinden korumak adına derelerimizin ıslah çalışmalarını tamamladık. Bunlar gibi yatırımı büyük olan projeleri bu ilçeye AK Parti kazandırdı. Vakfıkebir Belediye Başkanımız canla başla hizmet için çalışıyor. İlçe genelinde betonlama ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.” dedi.
7 Haziran sonrası muhalefetteki partilerin tutumunu eleştiren Köseoğlu, “Biz ülkemizin geldiği durum karşısında AK Parti olarak elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarken, parmağının ucuyla bile olsa kendilerini riske etmeyip sorumluluk almayan bir muhalefetle karşı karşıya kaldık. Bu ülkenin birlik ve beraberliği bozulursa, yani gemi su alırsa hepimiz birlikte batarız. Bu ülkede istikrar bozulursa tıpkı Suriye gibi oluruz. Bu dava ben davası değildir. Biz davasıdır. Türkiye davasıdır. Sadece Vakfıkebir de değil Trabzon’un tüm ilçelerinde Türkiye’nin birliğine, dirliğine beraberliğine katkı vermek bizim vefa borcumuzdur. Bunun için gece gündüz demeden çocuklarımızın geleceği için var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.