Trabzon’da sağladığı istihdam ve hizmet anlayışı ile Türkiye’nin sayılı yerel market zincirleri arasında yer alan Aypam, Meydan şubesini yenilenen yüzüyle hizmete açtı. 
Aypam’ın 40. zinciri olan Meydan Şubesinin açılışı kurdelasını Aypam Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Ayyıldız, Ortahisar Belidiye Başkanı Ahmet Metin Genç ve müşteriler kesti.

Türkiye’nin alanında en fazla istihdam sağlayan en büyük yerel market zincirlerinden olan Aypam’ın 520 kişiye istihdam sağladığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Ayyıldız, ‘Trabzon halkına kaliteyi ucuza temin edebilecekleri nezih bir ortamda alış verişlerini sağlayabilecekleri yeni şubeler kazandırmak bizler içinde gurur vesilesi. 
Meydan şubemizde açılışa özel iki gün boyunca çok özel indirimler alacaktır. Sadece şubelerimizden değil www.aypam.com.tr adresinde de tek tıkla her gün yüzlerce müşterimizin ayağına hizmeti getirmenin de ayrıca gururunu yaşıyoruz. 

Yeni şubemizin açılışını onurlandıran Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e ve kıymetli müşterilerimize teşekkür ederim. 
Değerli katkılarınızla ‘Bu şehrin Markası’ sloganımızla şehrimize en güzel hizmeti vermenin gayreti içinde olacağız’ ifadelerini kullandı. 

AYPAM BACASIZ FABRİKA GİBİ 
Açılışa katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’te gerek hizmet anlayışı, gerek modern hizmet alanları gerekse sağladığı istihdam ile Aypam’ın bu şehrin çok önemli bir markası olduğuna dikkat çekerek, ‘Ayyıldız ailesi gerçekten şehrimize çok önemli bir hizmet sağlıyor. Özellikle 520 istihdam ile şehirde en fazla istihdamı sağlayan ilk firmalar arasında yer alıyor. 
Şubelerini her geçen gün modernize ederek insanların en rahat şekilde kaliteyi ucuza alabildikleri bir yerel market zinciri olarak çağı da en iyi şekilde takip edip internet üzerinden hızlı ve sağlıklı bir şekilde hizmet sağlıyorlar. 

40. Şubenin Aypam ailesine Trabzo’a ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.   41. Şubenin açılışını da hep birlikte yapıp 41 kere maşallah demeyi sabırsızlıkla bekliyorum’ ifadelerini kullandı. Aypam’ın Meydan’da açılan 40. Şubesinde 2 gün boyunca süper indirimler uygulanacak.