Trabzon’da farklılığı ile müşterilerinin büyük beğenisini toplayan La Mess Cafe kapılarını 61saat.com’a açtı.

İşletme Müdürü Ceyhun Bankoğlu ile sıra dışı iç mimarisiyle ve yaptıkları hizmetleri sizler için konuştuk.


Trabzon’da Cafe&Restaurant sektörüne hızlı bir giriş yapan, Trabzon’un doğusunda olmasına rağmen batısından güneyine her kesime hitap ederek adından sıkça söz ettiren La Mess her geçen gün kendini yenilemeye, müşterilerin talepleri doğrultusunda hizmetlerine yeni eklentiler yapmaya devam ediyor.


Mimarisi ile Trabzon’daki sektör benzerlerinden kendisini sıyıran La Mess, iddialı menülerinin yanında özel karışımlı soğuk-sıcak ve organik içecekleri ile da müşterilerinin kısa sürede vazgeçilmezi olmuş durumda.



Sıra dışı dekorasyonu çılgın mimarisi ve çok özel menüleriyle misafirlerine en güzel şekilde ağırlamayı amaç edinen La Mess Cafe , gösterilen bu ilgi karşısında misafir odaklı hizmet sunup arz talep ve beğeni anlayışını çok sıkı bir şekilde takip ederek de kısa bir sürede her kesimin ilgisini çekerken, müşterilerinin isteklerine göre sabit menüde kalmayarak belirli zaman aralıklarında menülerde değişime gidip, hizmet anlayışın da farkındalık yaratıyor


Alakart mutfağının yanında zengin içecekleri ve serpme kahvaltısı ile sadece damaklarda değil zihinlerde de yer eden işletme Trabzon’da alanında en iddialı kafelerden biri olmayı kısa sürede başardı. Gerek sosyal gerekse görsel ve yazılı medyada adından sıkça söz ettiren LaMess’te başarının sırrı ekip ruhu, profesyonel yönetim anlayışı ve müşteri memnuniyetinden geçiyor.


LA MESS’TE NARGİLE KEYFİ

La Mess Cafe Restoran sürekli yenilenecek olduklarını belirtiyordu. Bunlardan birisi de La Mess Cafe Hookah oldu. Nargilenin yeni yüzü olarak adlandırılan La Mess Hookah 100 kişiyi ağırlayabiliyor ve kendilerine özgü nargile çeşitleri ile ilgileri üzerine topluyor. Özel taze meyveli nargile çeşitleri ve La Mess Nargile 61 şeklinde adlandırılan en özel tatlarını misafirlerine sunuyor.


LA MESS’E CANLI MÜZİK

 İşletme Müdürü Ceyhun Bankoğlu ile sohbetimizde sıra canlı müziğe gelince sözlerine şöyle devam etti, ‘Alakart mutfağımız, kafemiz ile Sabah 08:00’dan Gece 01:00’a kadar misafirlerimize hizmet vermekteyiz. Misafirlerimize daha keyifli bir ortam yaşatabilmek için belirli günlerde enstrümantal tadında müzik geceleri düzenlemekteyiz. Büyük ilgi gören müzik gecelerimizde müşterimizin o bildik ruhunu dinlendirecek müzik ve şarkılarla mutlu bir gece geçirmelerini sağlıyoruz. Amacımız Trabzon’a farklı bir hizmet anlayışı kazandırmak. Bunu da yaptığımız çalışmalarla pekiştirdik” dedi.