61 SAAT HABER SERVİSİ

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanlığı’na Bekir Aktürk seçilince, Trabzon’dan giden heyetler ve siyasiler  genel kurula damgasını vurdu.

Genel kurula Trabzon’daki çok sayıda muhtarın yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan,  Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, AK Parti Ortahisar İlçe başkanı Temel Altunbaş, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Yaylalı, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar ve çok sayıda siyasetçi, idareci ve bürokrat katıldı.

Genel Kurulda Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç söz alarak, muhtarların ülkenin olmazsa olmaz mihenk taşları olduklarını, bu manada her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek Genel Başkan seçilecek olan Trabzonlu Bekir Aktürk’ü tebrik edip onu bu göreve layık olanlara teşekkür ettiler.

SORUMLULUĞUMUZ AĞIR

Görevi Bekir Aktürk’e devreden bir önceki genel başkan Hüseyin Akdeniz veda konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Sen ben yok biz varız’ sözünü konuşmacılara hatırlatarak ‘Bırakmak yok birbirimize destek olmaya, bir olmaya devam edeceğiz. Muhtarların sesi olduğum için gururluyum, hep birlikte güçlü bir aile yarattığımız için’ ifadelerini kullandı.

Yapılan genel kurulda tek liste ile Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanlığı’na seçilen Bekir Aktürk kendisine bu görevi layık gören tüm muhtarlara ve federasyon üyelerine teşekkür ederek, ‘Burada ağır bir sorumluluğu üstleniyoruz. Ama bir o kadar da onurlu, gururlu bir görev. Bundan önce görev alan tüm arkadaşlarımıza, önceki başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği özel ilgi ile muhtarlık müessesi derecesi kat ve kat artmış onun sayesinde, muhtarlar değer görmeye başlamıştır, kendisinden Allah razı olsun. Ülkemize en iyi hizmeti sunmak adına var gücümüzle çalışarak Muhtarların taleplerinin en kısa sürede yerine gelmesi için gecemizi gündüzümüze katacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Muhtarlar halkın devlete dokunduğu ilk müessesedir, onun ilk sesini duyacak kurumdur. Biz halkın sesiyiz ve halkın sesini en gür şekilde çıkartıp, onun taleplerini yerine getirmek adına ne gerekiyorsa yapacağız, çünkü bizi halkımız bu yüzden bu makama seçiyor. Biz gücümüzü milletten alan kişiler olarak şimdi üstlendiğimiz bu önemli misyonu, yine halkımızın ve devletimizin menfaatine en güzel şekilde kullanacağız. Tekrar katılım gösteren tüm muhtarlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize ve bize güç veren herkese teşekkür ediyorum.   

BEKİR AKTÜRK’Ü LİSTESİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

1-Abdullah Butaku

2-Abdulkadir Geylanitaş

3-Akif Ak

4-Ali Dinçer

5-Ali Kama

6-Ata Ürün

7-Ayşe Taylan

8-Azathan Taylan

9-Bahtiyar Yamaner

10-Behçet Uyanık

11-Bülent Abdullah Özen

12-Cemallettin Aslan

13-Dinçer Özlü

14-Duran Koç

15-Erol Yılmazer

16-Ertuğrul Oksal

17-Ferruh Sevimligil

18-Gökhan Gençtürk

19-Halil İbrahim Kargın

20-Hatip Şeran

21-İsa Topal

22-Kadir Delibalta

23-Kadir Gümüş

24-Mahmut Gülcü

25-Mehmet Emin Tetik

26-Mehmet Pehlivan

27-Mehmet Kestop

28-Mustafa Kandemir

29-Mustafa Öztürk

30-Mustafa Sezer

31-Murat Tombul

32-Oğuz Tezcan

33-Olgun Öztürk

34-Raif Adıgüzel

35-Sadık Uzunlar

36-Salih Zeki Arı

37-Sevi Nuriye Ardıç Çelik

38-Süleyman Ulusu

40-Şerafettin Nas

41-Turan Süme

42-Tuncay Aşkın

43-Turgut Alemdar

44-Yasemin Öze

45-Yaşar Kalay