Geçtiğimiz günlerde Siirt'ten gelen acı haberle Trabzon'un yüreğine kor ateş düşüren şehit Bahattin Baştan'a müdahale eden Uzm. Dr. Şeyda Kayhan, Baştan için sosyal medya hesabında bir paylaşım yayınladı.

Kendisi de Trabzonlu olan ve görevi nedeniyle Siirt'te mesleğini sürdüren Kayhan, Şehit Bahattin Baştan için duygusal bir mesaj yayınladı. Ağla Türkiye, Ağla Trabzon başlığı ile yayınlanan o mesajda, Dr. Kayhan şunları söyledi:

''Ağla TÜRKİYE, ağla TRABZON. Şehidimiz var.! Gece gelen her telefon yüreğime iner benim. Memleketimden ailemden acı haber var diye. Daha büyük acı varmış meğer. Mayına basmış aslan parçası, dağ gibi vucudu dayanamamış. Yine de uğraştık, yine de Azraile ‘bekle’ dedik. Olmadı.. Elimizden kayıp gitti, tutamadık! 
Komutanı anlattı az önce; Arazide herkes dinlenirken yorulmadan kaya kaldırmaya devam edermiş Bahattin kardeşim. Sonra hocası, hocam aradı ağlayarak ‘yapma dedim,gitme dedim,dinlemedi, aşkla yaptı bu görevi’ diye.. ‘Allah var ,gam yok’ yazan kompozit başlığına, gülüşüne, duruşuna,heybetine kurban olunası çocuk kurban oldu vatan için, bayrak için, bizim için. 
Sardık al bayrağa, memlekete bir kahraman gönderiyoruz.. Selam dur TÜRKİYE, Selam dur TRABZON''