Trabzon’un sevilen simalarından AK Parti Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tufan Uzlu, 20’inci evlilik yıldönümünü muhteşem bir organizasyonla kutladı.

Trabzon’un son dönemlerde parlayan yıldızı Mavi Saray Gemisi’nde düzenlenen ve eşi Ayşegül ile kardeşi Kadir Uzlu tarafından organize edilen gecede her şey düşünülmüştü.

Gemi, nikah merasimi için donatılıp ikramlar hazırlanmış hatta nikah memuru, imza defteri ve nikah cüzdanı bile hazır bulundurulmuştu. Şahitler ise; 20 yıl önce çiftin şahitliklerini yapan AK Parti Ortahisar  İlçe Tanıtım -Medya Başkanı ve iş ortağı Yasin Aydın ile eşi Özlem Aydın idi.

Tufan Uzlu “Doğrusunu söylemek gerekirse, 20 yıl önce hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. İnanın elim ayağıma dolandı. Benim için büyük sürpriz oldu. Nereden akıllarına geldi bilmiyorum ama eşime, kardeşime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aile dostlarımız, arkadaşlarımız ve sevdiklerimizle bir arada olmak güzeldi” diye konuştu.

İki oğlu ile salona giren Ayşegül Uzlu’yu ortada karşılayan Tufan Uzlu, nikah masasına oturup nikah memurunun klasik sorusuna net cevaplarını 20 yıl önceki gibi büyük bir coşkuyla ve aşkla verdiler. Ardından tebrik ve fotoğraf merasimi başladı. 20’inci yıl pastası ailece kesildikten sonra eğlence bölümüne geçildi.

Denizin dalgalı olması nedeniyle tur yapamayan gemi limanda demirlerken, Uzlu’nun babası Temel Uzlu, AK Parti Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu’ndan İsmail Yıldız, müzisyen Yaşar Çubukçu ve Akçaabatlı Pala lakabıyla tanınan Ali Kemal Küçükosmanoğlu birbirinden güzel türküleriyle geceye renk kattılar.

Akçaabatlı Pala ile Tufan Uzlu’nun birlikte oynadığı bıçak oyunu (horon) ve Trabzon’un milli oyunu haline gelen Kolbastı ile mutlu gece noktalandı.