Trabzon Üniversitesi, Covid-19 pandemi sürecinde bütün yerleşkelerindeki internet altyapısını, dijital imkanlarını ve fiziksel mekânlarını Trabzon’da online olarak sınava girecek tüm üniversite öğrencileri ile paylaşmak için büyük bir çalışma başlattı.

Trabzon’da yaşayan ve online olarak sınava girecek olan üniversite öğrencilerine internet, dijital imkân ve fiziksel mekân desteği sağlayacak olan Trabzon Üniversitesi, tüm sınav oturumları öncesinde ve sonrasında bilgisayar laboratuvarları ve çalışma ortamlarını dezenfekte edip gerekli hijyen tedbirlerini alarak öğrencilerin gerek üniversite imkânları ile gerekse kendi kişisel bilgisayarları ile rahat, hijyenik ve güvenli bir ortamda sınavlarına girebilmelerine katkı sağlayacak.

Trabzon Üniversitesi’nin sağladığı söz konusu imkânlardan yararlanmak isteyen öğrenciler, 8 Haziran 2020 tarihinden itibaren üniversitenin kurumsal internet adresi üzerinden rezervasyon yaparak mesai günleri içinde, 08.00-17.00 saatleri arasında üniversite yerleşkelerini kullanabilecekler.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, “Ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemde, şehrimizde online olarak sınava girecek olan üniversite öğrencileri ile, Üniversitemizin tüm yerleşkelerindeki internet altyapısını, dijital imkânlarını ve fiziksel mekânlarını paylaşmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile sınava girecek olan tüm öğrencilerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyor, sorunsuz ve başarılı bir sınav dönemi geçirmelerini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.