Doğru balık tüketimi konusunda kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla bu yıl ilki hayata geçirilen yarışmada Reklam Atölyesi öğrencileri Serdar Demir ve Nurullah Orhan Cabri, Arş. Gör. Bahadır Burak Solak'ın koordinatörlüğünde hazırlamış oldukları “Olta” isimli filmleriyle video kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldüler.

Elde edilen başarı hakkında açıklamalarda bulunan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdem Taşdemir, bu tarz sosyal fayda iletişimi alanında yapılan çalışmaları fakülte olarak desteklediklerinin altını çizerek, “Her zaman öğrenci uygulama çalışmalarına önem veriyoruz. Bunların neticesinde bu tarz güzel sonuçlarla karşılaşıyoruz. Bu bizi hem mutlu ediyor hem de motivasyonumuzu artırıyor. Doğru yolda olduğumuzu ödüllerle bir kez daha anlıyoruz. Öncelikle koordinatör hocamız Arş. Gör. Bahadır Burak Solak'ı sonrasında öğrencilerimi tebrik ediyorum.” dedi.

Yarışmada dereceye giren öğrencileri kutlayan Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ise şu ifadeleri kullandı: “Doğru balık tüketimi konusunda kamuoyunda farkındalık oluşması amacıyla bu yıl ilki düzenlenen bu önemli yarışmada, öğrencilerimizin Üniversitemiz adına birincilik ödülü kazanması bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu vesileyle, yarışmada birincilik ödülü kazanan öğrencilerimiz başta olmak üzere; onları yarışmaya hazırlayıp destekleyen koordinatör Araştırma Görevlimiz Bahadır Burak SOLAK ile İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erdem Taşdemir'i ve emeği geçen herkesi gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”