Trabzon Üniversitesi İŞKUR aracılığıyla 46 sürekli işçi alımı yapacak.

İŞKUR resmi web sitesi üzerinden yayınlanan ilanlar kapsamında 20 güvenlik görevlisi, 18 temizlik işçisi 5 bakım onarım görevlisi alınacaktır. 

Başvuru şekli; İŞKUR açık iş ilanları üzerinden kamu sekmesini seçerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
Genel Başvuru şartları neler; T.C vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Güvenlik Görevlisi için aranan şartlar;                                                     
1-Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak.  2-İlan tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak. 3-5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak, Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. 4-Vardiyalı sistemde gece ve gündüz Üniversitenin tüm işyerlerinde iç veya dış mekânda çalışmaya sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmamak. 5-İŞKUR tarafından bildirilen listelerden kura çekimi sonrası 4 (Dört) katı kadar aday mülakata çağrılacaktır.

Temizlik Görevlisi için aranan şartlar;
1-En az ilköğretim, en fazla ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. 2-İŞKUR tarafından bildirilen listelerden kura çekimi sonrası 4 (Dört) katı kadar aday mülakata çağrılacaktır. 3-Üniversitenin tüm işyerlerinde iç veya dış mekânda çalışmaya sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmadığını belgelendirmek

Bakım Onarım Görevlisi için aranan şartlar;
1-En az ilköğretim, en fazla ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. 2-Elektrik Elektronik Teknolojisi alanında (Kurumun dal listesi ve kodlarına uygun tüm alt alanlar dâhil) Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifikalarla yeterliliğini belgelendirmek veya tecrübe sahibi olmak (SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek). Mesleki ve Teknik Okul mezunlarının mezuniyet programları ilandaki alanlarla örtüşüyor ise ayrıca yeterlilik belgesi şartı aranmayacaktır. 3-Üniversitenin tüm işyerlerinde iç veya dış mekânda çalışmaya sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmadığını belgelendirmek.