Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün eşi Rukiye Öz, Trabzon’daki Otizm Hastası çocukların annelerini Vali Konağı’nda ağırladı. Konutun bahçesinde güzel bir havada ailelerle bir araya gelen Rukiye Öz, engelli çocuğu olan ailelerle bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

             “KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK”

            Engelli çocukları önemsediklerini belirten Rukiye Öz, “Gerek Vali bey gerekse ben engelli çocuklarımıza her zaman ayrı bir önem veriyoruz. Ancak onlara hiç şüphesiz en büyük fedakarlığı aileleri yapmaktadır. Otizm hastası çocuğu olan annelerimize bu anlamda bir moral vermek, her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Onları konakta misafir etmekten ayrı bir memnuniyet duydum. Sorunlarını yakından görmez, bu konuda onlarla dertleşmezsek çözüme de kolay ulaşamayız. Dolayısıyla elbirliği ile hem annelerimize hem de çocuklarımıza destek olmaya gayret edeceğiz. Zaten engelliler konusunda çalıştığımız projelerimiz var. Kapımız ve gönlümüz her zaman kendilerine açık olacak” diye konuştu.

            Davetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren aileler ise, “Önemsendiğimizi bilmek bizi onure etti. Hanımefendi ilimize geldiği günden beri hem çocuklarımızla hem de sorunlarımızla tek tek ilgileniyor. Bugün de yine bize moral amaçlı olarak konutu ve gönlünü açtı. Bizleri çok mutlu etti. Nazik davetinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.  Bu tür bir yaklaşımın herkese örnek olmasını diliyoruz” dedi.

            Rukiye Öz ve aileler konutun bahçesinde hazırlanan yemeklerden yedikten sonra kemençe eşliğinde horon oynayıp stres atarken, bol bol da fotoğraf çektirdiler.