Trabzon'da Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında yapıldı. Toplantıya Vali Yücel Yavuz’un yanısıra Vali Yardımcıları Necmettin Yalınalp ile Nusret Şahin ve Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı personeli katıldı.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, devam eden yatırımların, ihale aşamasında olan projelerin ve diğer çalışmaların ele alındığı toplantıda yaptığı konuşmada, "Bu millete ve devletimize karşı çok büyük sorumluluklarımız var. Vatandaşın en üst düzeyde tutacak bir anlayışla çalışmalıyız. Devletimizin bize her ayın 15’ınde ödediği maaşın hakkını vermeliyiz. Kapasitemizi zorlayıp memleketimizin meselelerine kafamızı yorup, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları dikkate alarak çok güçlü ve uyanık olmalıyız. Daha çok çalışmalıyız. Mevcut kapasitemizi ve potansiyelimizi iyi kullanırsak, kalitenin öne çıktığı bir sistemi yakalamış oluruz” dedi.

Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp Koordinasyon Başkanlığının çalışmaları, yatırımları ve projeleri hakkında Vali Yavuz’a brifing sundu.