Kentte, özellikle gençlerin, güneşli havayı fırsat bilerek sokağa çıkıp, trafiğe kapalı olan Uzunsokak'ta dolaşması üzerine harekete geçildi. Polis ekipleri, sokağın giriş ve çıkışına bariyerler yerleştirerek önlem aldı. Bariyerlerin yer aldığı noktada bekleyen polis ekipleri, gün boyu kontrollerde bulunarak, işi olmayan kişilerin sokağa girmesine izin vermiyor.

VALİ USTAOĞLU, ''DIŞARI ÇIKMAYALIM''

Bunun üzerine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Uzunsokak’ın fotoğraflarını paylaşarak, ''Çok kıymetli Trabzonlu Hemşerilerim sizlerin sağlığı için aldığımız tedbirleri fotoğraflarda görüyorsunuz. Lütfen uyarıları dikkate alalım ve zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayalım. Evden çıkmak zorunda kalırsanız sosyal mesafeye dikkat edelim’’ dedi.

VALİ USTAOĞLU, ''YAKIN TEMAS KURMALARININ ÖNÜN GEÇİYORUZ''

Vali Ustaoğlu, banka önlerinde yakın temas kurulmaması gerektiğini söyleyerek, ''Sizlerin sağlığı için Büyükşehir belediyemiz ve emniyet müdürlüğümüzün işbirliği ile banka önlerinde yerlere yapıştırılan stickerlar marifetiyle vatandaşlarımızın yakın temas kurmalarının önüne geçiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Trabzon’da koronavirüsten iyileşen hasta sayısı belli oldu