Vali Ustaoğlu, kaymakamlık ziyaretinin ardından Araklı Belediyesine geçti. Burada Belediye Başkanı Recep Çebi Vali Ustaoğlu’na ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi sundu.

İlçe ziyaretlerine önem verdiğini söyleyen Vali Ustaoğlu, “Ziyaretlerimiz ile ilçelerimizi daha yakından tanıyor, öne çıkan yönlerini tespit etmeye çalışıyoruz” dedi.

Vali Ustaoğlu ziyaretlerinin ardından Araklı Küçük Sanayi Sitesinin açılış törenine katıldı. Vali burada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la telekonferans üzerinden canlı bağlantı kurdu.  İstanbul’da düzenlenen 'Yatay Şehirleşme ile 50 Bin Yeni Sosyal Konut' programı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Vali Ustaoğlu eş zamanlı olarak Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 65 dönüm arazi üzerinde kurulan ve içerisinde 216 dükkânın yer aldığı ‘Küçük Sanayi Sitesinin’ açılışını yaptılar.

Araklı Küçük Sanayi Sitesi’nin açılışına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Bahar Ayvazoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Recep Çebi ile çok sayıda vatandaş katıldı.