61SAAT SPOR SERVİSİ
Trabzon Valiliğinin, KTÜ ve bütün kamu kurumlarına gönderdiği “Valilik izni olmadan hiç bir kamu personeli basın açıklaması yapmayacaktır. 
Kamu personeli sosyal medya hesaplarından (Whatsapp, twitter, facebook vb..) siyasi içerikli paylaşımlarda bulunmayacak, bulunursa ilgili, sıralı amirleri tarafından haklarında disiplin işlemi başlatılacaktır” genelgesi ile ilgili  Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’ndan net cevaplar geldi.
 

‘’GALİBİYET DİLİYORUZ''
61saat.com’un sorularını yanıtlayan Ustaoğlu, maçla ilgili ''Bu akşam güzel bir sonuç bekliyoruz. Her şeyden önemlisi ben güzel centilmence Trabzon’umuza yakışan güzel bir misafirperlik örneği göstererek tabiki de güzel bir galibiyet dileyerek bu akşam iyi bir sonuç bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.
 

‘’GENELGE BAŞKA YERLERE ÇEKİLDİ''
Yayınlanan genelge ile ilgili ise Ustaoğlu‘’Genelgede bir şey yok. Bizim 6572 sayılı devlet memuru kanununa tabi olan memurlara hatırlatma yaptık. Memurların; biliyorsunuz kurallara tabiler. Akademisyenler buna tabi değil. Gereksiz başka yerlere çekildi. Akademisyenlerle bir alakası yok’’ dedi.