Trabzon Valisi Yücel Yavuz, beraberinde Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit,  Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ve Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikçi  ile birlikte yapımı devam eden Erikbeli Yaylası Turizm Merkezini ziyaret etti. 

1,5 METRE KARDA İNCELEME
Trabzon’a atandığı günden beri dur durak bilmeyen ve şehrin her tarafına koşan Vali Yücel Yavuz 1,5 metre kar altında yayladaki turizm tesislerine gitti. Erikbeli Turizm Tesislerinin sahibi işadamı Atilla Ataman Vali Yavuz’a çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. 
Trabzon Valisi Yücel Yavuz tesisler ile ilgili işadamı Atilla Ataman’dan bilgi aldı ve “Bölgemizin geleceği turizmde. Bu yüzden Trabzon’da turizm yatırımları bizim için çok önemli. Bu yatırımlar Trabzon’un kalkınmasında önemli bir yere sahip. Biz turizmi yakından takip ediyor ve bizim üzerimize düşenleri yapıyoruz. Bu yatırımların artarak devam etmesini diliyorum” dedi. 

BAKANA VE VALİYE TEŞEKKÜR
Bölgenin geleceği açısından turizmin önemine değinen Ataman, “Turizm tesisimiz A tipi mesire alanı. Yaklaşık 120–130 yatak kapasiteli, içerisinde kır kahvesi ve kır lokantası olacak. Bizim açımızdan önemli olan burada para kazanmak değil.  Bu tesis burada, bizim doğduğumuz topraklarda ümitleri yeşertecek olan bir tesistir.  Bölgemiz inşallah bu ve benzeri tesisler ile göz veren değil, turist çeken ve istihdam sorunu yaşamayan bir bölge olacak. Bu tesis komple bir turizm projesinin parçasıdır. Folderesi vadisinde İkinci bir Uzungöl’üne kavuşacaktır. Tesisimiz toplamda 8 milyon TL’ye mal olacak. Burada yaptığımız yatırımda sağolsun devletimiz hep yanımızda oldu. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ve milletvekillerimiz her zaman destek oldu. Sayın Valimiz Yücel Yavuz da bugün buraya gelerek bizi onurlandırdı. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. 

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit ve Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ve Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikçi  ile birlikte yapımı devam eden Erikbeli Yaylası Turizm Merkezini gezdi, işadamı Atilla Ataman’dan bilgi aldı.