Trabzon’un vergi rekortmeni ve ihracat devi Hekimoğlu Şirketler Grubu’nun Erzurum Yolu üzerindeki fabrikasını ziyaret eden Vali Yücel Yavuz Hekimoğlu ailesini başarılı çalışmalarından ötürü taktir ederek şehre ve ülkeye sağladıkları katma değer ve istihdam nedeniyle de ayrıca teşekkür etti.

Hekimoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Hekimoğlu ile İcra Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu’da Vali Yücel Yavuz’un nazik ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ederek Trabzon’a ve Ülkeye üretim anlamında katkı sağlamanın gururunu yaşarken ağır sorumluluğunu da omuzlarında hissettiklerini ifade ettiler.

Trabzon’un Türkiye için önemli bir marka şehir olduğunu belirten İşadamı Hekimoğlu, ‘Şehrimizin gelişip kalkınabilmesi adına Hekimoğlu ailesi olarak üzerimize düşen görev ne ise her zaman göreve hazırız. Bu şehre ve ülkeye hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bize bu ülkeyi armağan edenlere karşı sorumluluğumuzdan bilincinden olarak her zaman dünkünden daha çok çalışma azmi ve gayreti içinde olduğumuzun bilinmesini isteriz. Bu vesile ile Sayın Valimize, biz işadamlarına her daim verdiği destek ve motivasyondan ötürü teşekkür ediyoruz’ ifadelerini kullandı.