"Yomralı şehit polisimizin mezarı ile ilgili olarak 'devlet ilgilenmiyor' diye bir haber çıktı. Bu tamamen yalandır. Polisimiz şehit olduktan sonra dönemin Spordan Sorumlu Bakanı Sayın Faruk Nafiz Özak, Gümrük Bakanımız Sayın Hayati Yazıcı ve Belediye Başkanımız ile beraber şehidimizi defnettik. Ailesine başsağlığı diledikten sonra bizden talep etmedikleri halde Sayın bakamımız Hayati Yazıcı o zaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan sorumlu olduğu için şehidimizin ailesine Yomra merkezden bir ev aldılar. Bakanımız bunu tamamen kendi inisiyatifini kullanarak gerçekleştirdi. Kanun gereği de devletimizin şehit yakınlarına tanıdığı bir hak olarak şehidimizin kardeşini de işe aldık.

Aynı şekilde mezarının yanında bir kayma söz konusu olduğu için, şehidimizin babasının talebi doğrultusunda Yomra Kaymakamlığımızca başlatılan çalışma bitmek üzeredir.

Haber üzerine şehidimizin babası ve kardeşi ile görüştüğümüzde bize, böyle bir taleplerinin olmadığını, tüm taleplerinin yerine getirildiğini ifade ettiler. Dolayısıyla bu herhalde bizim dışımızda farklı gündemi olanların gündeme taşıdığı bir konudur. Biz devlet olarak üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.

Şehitlerimiz ve yakınları için ne yapsak tabi ki azdır. Devlet olarak şehit yakınlarımızın tüm sorunlarıyla yakından ilgilenerek bu sorunları çözmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla devletin her zaman onların yanında olduğunu hissettirmek için ben ve eşim sürekli her ilçede toplantılar yapıp onlarla kucaklaşıyoruz.

Hal böyleyken 'Devlet İlgilenmiyor' diye haberlerin yayınlanması bizleri son derece üzmüştür" şeklinde konuştu.