Tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı tamamlanırken, Zehra Kitapçıoğlu İlkokullunda düzenlenen törene katılan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Düzenlenen törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, okul yöneticiler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. 

ÇOCUKLARIMIZ EĞİTİMİ İÇİN TÜM İMKÂNLAR SEFERBER EDİLİYOR

Vali Yavuz burada yaptığı konuşmasında, geleceğimiz olan çocuklar için her şeyin seferber edildiğinin altını çizerek, il genelinde yapılan çalışmaların yanında en çok gururlandıkları faaliyetlerin eğitimdeki başarılar olduğuna vurgu yaptı. Vali Yavuz, "Bizim için önemli olan ülkemizin milletimizin geleceğidir. Hedefimiz eğitim sürecinde olan ilk, orta, lise ve üniversite çağındaki nesildir. İyi bir nesil yetiştirmek birlik ve beraberlikle sağlanacaktır. Trabzon'da okul yöneticilerimiz, aile birliklerimiz, velilerimiz ile güzel bir ekip ruhu oluştu. Bunun sonucunda da il olarak TEOG sınavlarında 7. olup önemli bir başarı elde ettik. Sağlıklı nesillerin yetişmesi ve başarının en önemli göstergesi de budur. Ortak çalışma kültürünün sonucunda elde edilen başarılardan dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Karne dağıtım törenin ardından öğrencilere ve eğitim camiasında herkese iyi tatiller dileyen Vali Yavuz, çocukların tatili iyi değerlendirmelerini ve bol bol kitap okumalarını istedi.