Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu iş adamı Haluk Şahin Yomra’ya bir turizm yatırımı kazandırdı.

Yomra ilçesi Sancak Mahallesi Trabzon Caddesi’ne Empula Hotel & Residences ‘ı kazandıran Şahin basın mensuplarıyla  sabah kahvaltısında bir araya geldi.

İlk etapta basın mensuplarına oteli tanıtan ve gezdiren Şahin oteli bir hafta önce açtıklarını ve önümüzdeki günlerde tüm işlemlerinin tamamlanacağını ifade etti. 

Yomra merkezde bulunan tesiste 52 adet lüx rezidans olup toplamda 6 farklı daire tipi bulunmaktadır. Trabzon şehir merkezine 10 km, Trabzon Uluslar arası Havaalanına 5 km, Uzungöl’e 80 km, Ayasofya Müzesine 15 km, Sümela Manastırına 50 km ve Ayder Yaylasına 140 km. mesafededir.

“Karadeniz’in eşsiz doğasını bizimle yaşayın sloganı” ile yola çıkan Empula Hotel’de zengin menüsüyle A La Carte hizmet veren bir resaurant bulunuyor. Odalarında ise son teknolojinin kullanıldığı merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, tam donanımlı mutfak (buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, ankastre fırın, davlumbaz,kahve makinesi, çay makinesi, yemek takımı), ütü ve ütü masası, saç kurutma makinesi, oturma odasında bir adet düz ekran TV,tüm odalarda  karartma perde, balkon bulunmaktadır.

Otelin ayrıca Ücretsiz Wifi, Konforlu yatak, ücretsiz park, LCD Ekran TV, 24 saat sıcak su, Çamaşır makinası, transfer hizmeti ve kredi kartı gibi imkanlarda bulunuyor. 

Oteli Bordo Mavi olarak ışıklandırdığını ifade eden Şahin, daha sonra basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.