Trabzon'un Akkaya köyünde dün öğlen saatlerinde 7 aylık hamile kadın girdiği banyoda akrabaları tarafından baygın bir şekilde bulundu. Hemen hastaneye kaldırılan kadın, yolda bebeği ile birlikte hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay Trabzon'un Akkaya köyünde dün meydana geldi. 7 aylık hamile 36 yaşındaki Nurgül Ölmez, banyoya girdi. Ancak kendisinden uzun süre haber alamayan akrabaları banyoya girdiklerinde ise Ölmez'i baygın bir şekilde buldu.
Bunun üzerine hemen ilk yardım ekiplerine haber verildi, vakit kaybetmemek için Ölmez, kendilerine ait araca konularak hastaneye yetiştirilmeye çalışıldı. Ölmez, yolda akrabaları tarafından ambulansa teslim edilerek yetiştirildiği Ahi Evren Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Ancak Ölmez, hastaneye yetiştirilirken yolda hayatını kaybetti.
Seyit Ölmez ile evli olan 3. çocuk annesi olan Ölmez'in 4. çocuğuna hamile olduğu öğrenildi.
4 GÜN ÖNCE DOKTORA GİTTİ
Ölmez'in kesin ölüm sebebi bilinmezken, akrabası Nurgül Ölmez verdiği ifadedede, "Kendisi 36 yaşındaydı. 4. çocuğuna hamileydi. 3-4 gün önce doktora kontrole gittini biliyorum. Banyoda ayağının kayarak düştüğünü kızı gvörmüş. Bağırması üzerine olay yerine gittim. Hareketsiz bir şekilde yatıyordu. Ağabeyim ve diğer akrabalar ile birlikte gelinimizi arabaya koyup hastaneye yola çıktık. Aynı zamanda ambulansa haber verdik. Yolda hastayı ambulansa teslim ettik. Ancak daha yoldayken Nurgül Ölmez'in öldüğünü bize söylediler. Düşme neticesi beyin kanamasında mı öldü, başka bir hastalıktan mı öldü bilmiyorum" dedi.