Trabzon’da bir dönem Taka Gazetesinde muhabirlik yapan ardından ayrılarak özel sektörde çalışmaya devam eden Beyazıt Büyükyılmaz (27), Hıdırnemi Yaylası’nda 61 DH 607 plakalı araç içerisinde ölü bulundu.
Aslen Konyalı olan, ancak Trabzon’a gelen ve burada yaşamanı sürdüren Büyükyılmaz, kendi ailesi arasının iyi olmadığı bu nedenle Trabzon'a yerleştiği kaydedildi.

Trabzon'a geldikten sonra burada ilk etapta yerel Taka Gazetesinde muhabirlik yapan Büyükyılmaz, ardından da özel sektörde çalışmaya başlamıştı.

Trabzonlu Hayriye Büyükyılmaz ile 3 yıl önce muhabirlik yaparken taşınarak dünya evine giren Büyükyılmaz, 2006 yılından beri Trazon'da ikamet ediyordu.

Büyükyılmaz'ın ölüm nedeni ile ilgili henüz detaylı bir bilgi edinilemezken, cesedi Hıdırnebi Yaylası'nda yol kenarında park halinde bulunan 61 DH 607 plakalı araç içerisinde vatandaşlar tarafından bulundu.
Olay sonrası haber verilen Jandarma ekipleri, olay yerine çıkarak inceleme başlattı.

Büyükyılmaz'ın cesedinin Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kıldırılacağı kaydedilirken kesin ölüm nedeninin ise yapılacak otopsi sonrası belirleneceği kadedildi.

ARKASINDA BİR NOT BIRAKTI
Büyükyılmaz'ın araç içerisinde eşine ait fotoğraflar ile not bıraktığı kaydedildi.  Bıyıkyılmaz'ın bıraktığı notta:
"HAYAT BANA HER ZAMAN BİR ACI VERDİ. BU ACIYA DAYANMAM MÜMKÜN DEĞİL. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM" şeklinde yazdığı öğrenildi.

Büyükyılmaz'ın 2 gündür kayıp olduğu ifade ediliyor... Büyükyılmaz'ın yanında aşırı dozda sinir ilaçları bulunduğu ileri sürülürken, intihar etmiş olabileceğinden şüpheleniliyor...

Öte yandan Büyükyılmaz'ın facebook hesabında son yazdıkları ise arkadaşlarını duygulandırdı.

İŞTE BÜYÜKYILMAZ'IN SON PAYLAŞIMLARI:

Siz hiç çok özlediniz mi?

Ben özledim hemde bitmek tükenmek bilmeden,
Öylesine özledim ki; Sabah özledim, akşam özledim,
Bıkmadan usanmadan yorulmadan özledim.

Siz hiç çok sevdiniz mi?
Ben sevdim, hemde bitmek tükenmek bilmeden,
Öylesine sevdimki; Gece sevdim, gündüz sevdim,
Bıkmadan, usanmadan, yorulmadan, yılmadan sevdim.
Hem SEVDİM
Hem ÖZLEDİM

Kaynak: 61saat.com