61 SAAT HABER SERVİSİ-Berkay Güntekin-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran seçimi öncesi seçim vaatleri arasında yer alan ve Türkiye’de bazı şehirlerde hizmete giren ‘Millet Kıraathanesi’ projesinin Trabzon’da faaliyet geçip geçmeyeceği konusunda AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar müjdeyi verdi.

61saat’e açıklamalarda bulunan Günnar  "Cumhurbaşkanımızın sözü bizim sözümüzdür. Trabzon’a da millet kıraathanesi yapılacaktır.” dedi.

Millet Kıraathanelerine benzer bir çok projenin hayata geçttiğini belirten Günnar Trabzon’da da yakın zamanda milelt kıraathanesi adı altında bu projenin olacağını söyledi. Günnar "Millet Kıraathaneleri, insanların oturup kitap okuyacakları, eğitilecekleri, topluma faydalı işlerle uğraşacakları bir oluşumdur. Türkiye genelinde iller bazında ilçeler bazında topluma bir katkı sağlamak adına eğitimle alakalı bir çalışma anlayışıdır. Bu mantıki ve ülkenin geleceğini dert eden bir yaklaşımdır. Dolayısıyla millet kıraathanelerine benzer bir çok şey zaten açılıyor ama adı millet kırathanesi olacak şekilde Trabzon’da da inşallah yakın zamanda bunu göreceğiz” ifadelerini kullandı.