Trabzon’da gerek siyasetteki aktifliği gerek iş dünyasındaki üretkenliği ve gerekse eğitim alanındaki yaratıcılığı ile ismi sürekli gündemde kalan  AK Parti Trabzon İl Yönetim kurulu üyesi, işadamı Murat Çakır, Açı dersaneleri’nden sonra Trabzon’a ikinci eğitim yatırımını yaparak büyük taktir topladı.

AÇI KOLEJİ İLE EĞİTİMDE FARKLI BİR AÇI
Tanjant yolu üzeri Karadeniz Hastanesi karşısında bu yıl hizmete girecek olan şu anda kayıt almaya devam eden Açı Koleji, Trabzon’da eğitim alanında büyük bir açığıda kapatmış olacak. Lüks eğitim binası, seçkin ve deneyimli eğitim kadrosu ile Eylül ayı içinde görkemli bir tören ile hizmete açılacak olan Açı Koleji’nde okuyan öğrenciler kendilerini ayrıcalıklı hissedecek.

Aynı zamanda Görele Belediye Başkan adayıda olan Murat Çakır Trabzon’da Açı Dersaneli’nin yanında Üçkale Butik Otel ismi ile kazandırdığı turizm yatırımı ile de adından söz ettirmişti.

ÜRETKEN YARATICI TOPLUMA FAYDALI NESİLLER

2013-2014 eğitim ve öğretim yılında hizmete girecek olan ve şu an kayıtların halen devam ettiği Açı koleji, ortaokul seviyesinde faaliyet gösterecek.
15 yıllık dersanecilik deneyiminin ardından böylesine özel ve donanımlı bir eğitim kurumunu Trabzon’a kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Siyasetçi işadamı Murat Çakır, ‘Trabzon’da daha üretken, yaratıcı, eğitim öğretimin yanında sosyal becerilerinide en üst seviyede kullanabilecek, gelişen ve değişen, yenilikçi dünyaya ayak uydurmaları açısında yabancı dil ağırlıklı eğitim görecek öğrencilerimiz ile Trabzon’da eğitimde çığır açmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimiz sadece İngilizce değil Rusça eğitimde alabilme şansını yakalayacak.

Biz öğrencilerimizi sadece sınavlara değil hayata hazırlayan modern bir eğitim öğretim programı planladık. Açı kolejinin açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız. Yoğun bir kayıt dönemi geçiriyoruz. İlgi gösteren tüm öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Başarılı, topluma, vatanına, milletine fayda sağlayacak geleceğimizi emanet edeceğimiz sağlam nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz. Dilerim yatırımımız öğrencilerimiz ve şehrimiz için hayırlı olur’ ifadelerini kullandı.