Trabzon Karadeniz Sahil Yolu Liman mevkiinde bugün saat 17:00’ın ardından yağan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 4 ayrı kaza meydana geldi. Kazalarda toplamda 15 araç hasar gördü. Almanya’da gelen gurbetçi bir ailenin de karıştığı kazada bir araçta yangın çıktı. Yangın aracın ön bölümünde başlarken arkada ki tüp bölümüne doğru ilerlediği sırada itfaiye erleri büyük bir cesaret örneği sergiledi. Yangın aracın her tarafı sarmışken, Trabzon Belediyesi İtfaiye erleri aracın hemen arkasında yer alan tüpün vanasını kapatarak olası bir patlamayı önledi.



KÖPRÜ ALTINDA 2 KAZA
Daha sonra araçtaki yangın söndürüldü. Bu kazanın ardından trafik akarken, bu kez 100 metre ilerde köprü altında ikinci bir kaza meydana geldi. Bu kazalarda da yanıcı madde taşıyan bir aracın karıştığı kazada büyük tehlike atlatıldı.



Toplam 15 aracın karıştığı kazada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, itfaiyenin zamanında müdahalesi ile büyük bir facia önlendi.

Kazanın ardından kazaya karışan sürücüler sakin kalırken gurbetçi ailenin ise büyük bir panik yaşaması dikkat çekti.

POLİS NASIL ÇILDIRDI!
Kazaların peşi sıra gelmesi ise bölgede büyük bir şaşkınlığın yaşanmasına neden oldu. Kazalı yolun yan taraftan kapatılmasının unutulması üzerine araçlarıyla kapalı yola girmeye çalışan vatandaşlarla polisler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Yol tek şeritten ulaşıma açıldı.



KAYNAK: 61SAAT.COM