Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Amatör Spor Haftası kutlamaları kapsamında 81 ilde spor kulüplerine spor malzemeleri dağıtıldı.

 

İlimizde de Amatör Spor Haftası kutlamaları dolayısıyla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törende Valimiz Yücel Yavuz’un katılımıyla  217 Amatör kulübe spor malzemeleri dağıtıldı.

 

Valimiz yaptığı konuşmasında sporun sağlıklı bireylerin yetişmesindeki önemine vurgu yaparak, "Gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıktan alıkoyacak olan sporun teşvik edilmesi ve desteklenmesi çok önemli. İlimiz spor altyapısı bakımından oldukça güçlü. Sporu teşvik ederek spor tesislerimizin kullanım oranını arttırmalıyız. Bu malzemelerin sporcularımızla buluşturulmasını sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Spor malzemeleri dağıtım törenine Valimiz Yücel Yavuz'un yanısıra Vali Yardımcısı Nusret Şahin, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, ASKF Başkanı Cahit Erdem ve spor kulüplerinin yöneticileri katıldı.