AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve ekibi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için Trabzon’un Arsin, Araklı ve Sürmene ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

Sabah saatlerinde Arsin ilçesine gelen Başkan Günnar ve ekibi Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ve AK Parti ilçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Erdoğan için destek istedi. Günnar, Başbakan Erdoğan’ın yapılacak seçimin ardından inşallah Türkiye’ye artık Cumhurbaşkanı olarak hizmet edeceğinin vurgulayarak “367 dayatmasını bu halk unutmadı. 367 sorunu aşılamayınca bu sorunu halk çözsün diye halk oylamasına gidildi. Aynı zihniyetteki kişiler halk oylamasında yüzde 31 ile hayır demişti. Halkın Cumhurbaşkanı seçilmesine karşı çıkıyordu. Referandumda aynı zihniyet ülkemize ve bireylere getirilen bir çok özgürlükle 'hayır' demiştir. Türkiye’nin yükselmesini durdurmak isteyenlere bu halk 10 Ağustosta gereken cevabı sandıkta verecektir" dedi.

Başkan Günnar gezisi sırasında zaman zaman vatandaşların Başbakan Erdoğan’a karşı sevgisi karşısında duygulandığı gözlenirken, Arsin ilçesinin ardından Araklı ve Sürmene ilçelerine geçerek vatandaşlardan Cumhurbaşkanlığı seçimi için destek istedi.