Kemerkaya Mahallesi Kunduracılar Caddesi'nde S.H'ye ait kuyumcu dükkanında 60 adet alyansın dizili olduğu tablanın kaybolduğunu fark eden görevli, güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda alyansların bulunduğu tablanın iki kadın tarafından alındığını fark eden görevli, durumu polise bildirdi.

Güvenlik kamera kayıtlarında, bir süre vitrine bakan kadının, ardından da iki kadının kuyumcuya girdiği, içeri ilk giren kadının görevliyi soru sorarak oyaladığı, diğer iki kadının ise altınların bulunduğu camekanı açarak yaklaşık 60 adet alyansın bulunduğu tablayı aldığı görülüyor.

Kadınlardan biri elindeki poşetle tablayı gizleyip yanındaki kadınla dışarı çıktı, diğer kadının da kısa süre sonra dükkandan ayrıldı.

Şakeyet üzerine çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kadınların bir lokantada yemek yediği sırada K.G'ya ait içinde bin 500 lira ve cep telefonu bulunan çantayı da çaldıklarını belirledi.

Kadınların, çaldıkları yüzük tablası ile çantayı ellerindeki poşete koydukları görüntü ise başka bir iş yerinin kamera kayıtlarına yansıdı. Polis ekipleri, eşkalleri belirlenen üç şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.