Doğa ve yeşilin yanı sıra bölgenin gözdesi haline gelen Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bulunan Dilektaşı Tatlil Köyü'nde hem deniz hemde aqupark keyfi bir arada.

Müşterileri için her türlü konforun düşünüldüğü, rahatça soyunup giyinebileceğiniz ferah soyunma kabinleri, havuz öncesi ve sonrası duş alabileceğiniz sağlığa uygun banyoları, yorgunluğunuzu atıp dinlenebileceğiniz kafeteryası ve daha birçok konforun yanı sıra güler yüzlü personeli ile kapılarını müşterilerine bu hafta açmayı planlıyor. Havuzlarda yapılan kaliteli dezenefkte çalışmasından sonra müşterilerine kapılarını açacak olan tatil köyünde bungalowlarda güzel bir hafta sonu geçirmek sizin elinizde.

Lisanslı Can Kurtaranların bulunduğı tatil köyünde, 10 adet bungalow ev, 300-350 kişilik aquapark, 250 kişilik restorant, 300 kişilik fast-food, 40 adt kamelya, tenis, basketbol, futbol, plaj futbolu, plaj voleybolu için 2 adet spor sahası, 100 araçlık otopark ve 200 metre uzunluğunda kumsalı bulunan tatil köyünde önümüzde ki aylarda müşterilerini büyük süprizler bekliyor.

DİLEKTAŞI TATİL KÖYÜ İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Trabzon-Giresun Sahil Yolu Üzeri, Adacık Mevkii Beşikdüzü / TRABZON
Telefon: + 90 462 871 35 76