TRABZON'DA 7 yıl önce dünya evine girdiği H.E. adlı kadından iki yıl önce ikiz bebeği olan B.E., evden kaçan eşinin ‘çocuklar sende değil sözü' üzerine DNA testi yaptırdı. Baba B.E., DNA testinde çocukların kendisinden olmadığını, dayıoğlu A.A.'dan olduğunu öğrenince, ikizleri yuvaya bıraktı.

BİRLİKTE EVDEN KAÇTILAR

Trabzon’un Arsin İlçesi’nde 7 yıl önce H.E. adlı kadın ile dünya evine giren B.E., iki yıl önce ikiz bebek sahibi oldu. Bir süredir H.E. ile B.E. arasında şiddetli geçimsizlik baş gösterdi. B.E., eşi H.E.’nin haftanın üç günü kendileriyle birlikte kalan dayıoğlu A.A. ile samimi konuşmalarına içerledi ve eşini uyardı. Eşinin uyarılarına aldırış etmeyen H.E. adlı genç kadın bir hafta önce A.A. ile birlikte evden kaçtı. Eşini tüm aramalara rağmen bulamayan B.E. ikizleriyle birlikte yaşamaya başladı.

EŞİNİ TELEFONLA ARADI

İkizlerine bakmaya çalışan B.E., kendisini telefonla arayan eşi H.E.’ye nerede olduğunu sordu. B.E., eşinin dayıoğlu A.A. ile kaçtığını öğrendi. B.E. bu sırada ‘Çocuklarım nasıl?’ diye soran H.E.’ye, “Onları bir daha göremeyeceksin” dedi. Bunun üzerine sinirlenen H.E., “O çocuklar senden değil. Onlar A.’nın çocukları” diye karşılık verdi. Bunun üzerine telefonu kapatan B.E.,. DNA testi yaptırmak üzere hastanenin yolunu tuttu.

İKİZLERİ YUVAYA BIRAKTI

DNA testi sonucunda çocukların babasının olmadığını öğrenen B.E. ikizleri yuvaya bıraktı. 7 yıllık eşi H.E. ile çocukların babası olduğu öğrenilen A.A. ise kayıplara karıştı. B.E. kendisini aldatan eşi ve dayıoğlu A.A. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Günebakış