Trabzon'da son günlerde artan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Ancak bu kez hırsız ev sahibi ile karşı karşıya gelince bıçak çekti.
Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Toklu Mahallesi'nde evinde istirahat eden B.V.G, gece 02:00 sıralarında odasına açılan balkonda bir karartı gördü.
Polise verdiği ifadesinde gördüğü karartı üzerine balkonu kontrol etmek istediğini ifade eden B.V.G., iddialara göre şüpheli M.S.B'yi farketttiğini bu şahsın kendisine bıçak çekmesi üzerine korkarak odadan kaçtığını ifade etti.
Hemen 155 polis imdat hattını arayan B.V.G., şahsın eşgalini vererek davacı ve şikayetçi oldu.
Olayla ilgili polis yaptığı çalışma sonrasında kaçan zanlı M.S.B.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaz aylarında açılan balkon ve camların hırsızların işini kolaylaştırdığı kaydelirken daha dikkatli olunması gerektiği ifade ediliyor.

MARKETTEN HIRSIZLIK
Trabzon'da yaşanan bıçaklı hırsızlık olayının ardından dün bir markette de 3 kişilik grup ilginç malzemeler çalarken yakalandı. Market sorumlusu M.B. polise verdiği ifadesinde iddialara göre R.A., N.A. ve Ş.N., Beşirli Mahallesi'nde marketten 170 adret March 3 Jilet ve 15 adet Nivea güneş kremi çalarken yakalandı. Market sorumlusu M.B. şahıslardan davacı ve şikayetçi olurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MOBİLYA MALZEMESİ ÇALINDI
Trabzon'da dün bir diğer hırsızlık olayı ise Trabzon'un Değirmendere Mahallesi'nde gerçekleşti. İşyeri sahibi İ.E. polise verdiği ifadesinde işyerinde mobilyacılık işinde kullanılan ve toplam değeri 2 bin 550 TL olan malzemenin çalındığını kaydetti. Hırsızlık zanlısının belirlenemediği olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

CEP TELEFONUNU ÇALDILAR
Dün bir hırsızlık olayı da Of İlçesi'nde yaşandı. A.K. adına kayıtlı telfonu oğluna verdiğini, oğlunun Of Sahil Parkı'nda arkadaşları ile top oynarken telefonu koyduğu yerden çalındığını kaydetti. A.K. olayla ilgili davacı ve şikeyetçi olurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: 61saat.com